Nyhavna – Unik mulighet for nye og moderne kontorlokaler i nybygg.

Type lokale

Kontorbygg

Areal

75 - 655 m²

Etasje

6.

Overtakelse

Etter avtale

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Kobbes gate 2 ligger midt i hjertet av Nyhavna. Bydelen omformes fra industri og havnedrift til en mer bærekraftig bydel for alle. Nyhavna er mer enn noen gang stedet i Trondheim der der skjer.

Kobbes gate 2 er det nyeste tilskuddet i Doras eiendomsportefølje og har et samlet areal på 17 000 m2. Bygget ligger vegg i vegg med Dora I og er et fremtidsrettet kontorbygg som er oppført etter de høyeste energistandardene. Kombinasjonen av gode kvaliteter, arealeffektive lokaler, servicekonsepter og sentral beliggenhet gjør at bygget er særegen i sin klasse.

Kobbesgate 2 er et fullservicebygg.
– Servicedesk for byggets leietakere med servicekonsepter
– Personalrestaurant
– Sykkelparkering med sykkelspa og servicestasjon
– Garderobe og dusj med håndkleservice
– Takterrasse
– P-kjeller
– Egen gjesteparkering

Innhold

Kontorlokalene kan tilpasses den enkelte leietaker. Byggets fleksibilitet gir mulighet for ulike arbeidskonsepter, størrelser samt mulighet for fremtidig omdisponering av arealene. Bygget består av en kombinasjon av smale og brede bygningsdeler som gir optimal arealutnyttelse. Utstrakt bruk av glass fra gulv til tak i fasadene gir lyse og luftige lokaler med utsikt over Nyhavna og byen forøvrig.

Ledige lokaler i Toppetasjen:

Areal 1: 197 kvm inkl. andel fellesareal
Består av ett åpent kontorlandskap med plass til inntil 12 ansatte, samt 3 kontorer/stillerom, 1 møterom for inntil 12 personer

Areal 2: 125 kvm inkl. andel fellesareal
Består av ett åpent kontorlandskap med plass til inntil 12 ansatte, samt 1 møterom for inntil 8 personer.

Areal 3: fra 110 til 333 kvm inkl. andel fellesareal
Består i dag av to leieareal som kan slås sammen. Består i dag av 6 cellekontor, 2 stillerom og  2 møterom for 8 – 10 personer.

Arealene i Toppetasjen deler felles kjøkkenløsning og toalettsone.

Beliggenhet

Nyhavna er en bydel i utvikling og har en sentrumsnær beliggenhet i gangavstand til Solsiden og Midtbyen. Eiendommen ligger i nærhet til Strindheimtunnelen og har et godt kollektivtilbud, herunder med ny planlagt metrobusstrasé som vil ha stoppested på adressen.

Nye gang- og sykkelveinett sikrer god adkomst for gående og syklende. Det er videre etablert rikelig med sykkelparkering ute og inne på eiendommen. Med kort avstand til Lademoen stasjon er lokalene også lett tilgjengelig via tog. For de som trenger å kjøre bil er det parkering for ansatte og gjester på eiendommen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5001
Gårdsnr: 439
Bruksnr: 223