Nye Trondheim S – Kontorlokaler med utsikt over by og fjord

Type lokale

Kontorbygg

Areal

1000 m² - 10.000 m²

Overtakelse

2025/26

Utsikt over fjell og by

Kontorarealene ligger i de øvre etasjene på bygget. For det sørlige bygget gjelder det plan 4-6, for det nordlige bygget fordeler arealet seg på østlig del plan 3, hele plan 4 og 5, samt en mindre del opp til plan 7. De to bygningsvolumene henger sammen med bru i plan 4 og 5. De fungerer som et sammenhengende kontorbygg med hovedinnganger fra østsiden av B2 og fra sydsiden av K1.

Beliggenhet

  • Trondheims største knutepunkt for kollektivtilbud med metrobuss, flybuss, tog, linjebuss, regionbuss og hurtigbåt
  • Midt mellom Trondheim torg og Solsiden
  • Enkel adkomst til og fra E6, samt Midtbyen fra eiendommens parkeringshus.
  • Rett ved Scandic Nidelven Hotel og Clarion Hotel & Congress for hotellovernatting og leie av konferanserom og kongressal.

Fleksible løsninger

Kontorlokalene er utformet for å kunne tilpasses én stor eller flere mindre leietagere med ulike behov. Med etasjeplan på 3.000 kvm kan man samle mange ansatte på samme etasje.

Kontorlokalene i det nye terminalbygget er planlagt slik at arbeidsplassene langs fasaden kan utformes som cellekontor for enkeltpersoner, eller mindre landskap egnet for konsentrasjonssoner eller samarbeidssoner.

Et stort antall møterom og multirom gir rom for avskjerming og samarbeid. Det er også lagt opp til dedikerte samhandlingssoner, gjerne i forbindelse med naturlige møteplasser. Her kan man gjennomføre kortere uformelle møter eller mer kreative prosesser.

Universell utforming

Kontorarealene er utformet i tråd med Byggteknisk forskrift TEK-17 og med stor vekt på likeverdige løsninger på tvers av kjønn, alder og funksjonsnivå. Trafikkareal er utformet romslig og med naturlige ledelinjer. Alle heisene er plassert rett ved inngangsparti.

Personalrestaurant

Personalrestauranten for kontorarealene plasseres på plan 3 ved hovedinngangen til kontorbygget. Rommet har store glassfasader ut mot passasjen mellom byggene og mot den fremtidige parken øst for bygget. Her kan man trekke ut og nyte lunsjen sin på godværsdager.

Bærekraft i alt

Nye Trondheim S har høye ambisjoner for miljø og bærekraft, med et sterkt fokus på både energi, materialer, innemiljø og byggeplass. Ambisjonene omfatter både byggeprosessen og selve driften. Bygget vil bli sertifisert til energiklasse A. Materialene i prosjektet velges med tanke på bærekraft, klimagassutslipp og lav avgassing. For å sikre ivaretakelse av de høye bærekraftambisjonene, skal bygget sertifiseres etter BREEAM NOR, Excellent.

Trondheim Sentralstasjon

Trondheim Sentralstasjon

Trondheim Sentralstasjon

Matrikkelinformasjon

Kommunenr:5001
Gårdsnr: 439
Bruksnr: 245