Lager- Verksted- kombinasjonslokaler med store uteområder sentralt plassert på Tunga

Type lokale

Kombinasjonslokaler

Areal

Overtakelse

Omgående

Fasiliteter

  • Garasje/p-plass
  • Kjøreport

Kort om eiendommen

Eiendommen har fram til huset PONs virksomhet i Midt-Norge og består av ulike verksted og lagerlokaler i tillegg til kontor- og uteareal.

Kontorlokaler
Ca. 330 kvm.
Består av spiserom, herre- og damegarderobe i sokkeletasje, samt cellekontorer, møterom og resepsjon/kundemottak i 1. etasje

Verksted-lagerareal
ca. 875 kvm.
Isolerte og oppvarmede verksted/lagerareal med god takhøyde, store porter og flere traverskraner

Vaskehall og lagerhall
ca. 310 kvm
Bygg med vaskehall og grovere lagerrom.

Uteareal
Fra ca. 6 til 8 mål (avhengig av disponering, adkomst og parkering)
Beliggenhet

Eiendommen ligger på Tunga i Trondheim med fasade mot E6.
I løpet av de siste 10-15 årene har området utviklet seg ved at man har fått flere etableringer innenfor handelssegmentet. Bilbransjen er godt representert i området med bl.a. VW/Audi/Skoda (Møller Bil), Volvo/Ford (Kverneland Bil) og Mazda/Porsche (Strandveien Auto) og også møbelbransjen med IKEA og Skeidar.
I tillegg finner man mange store virksomheter som Tine og Felleskjøpet som ligger like ved. Etableringen av Autronica s hovedkontor på eiendommen Bromstadveien 59 forsterker områdets attraktivitet.
Tunga er en del av de østlige bydeler i Trondheim hvor hovedtyngden av Trondheims boligutvikling skjer. Denne utviklingen vil fortsette i årene som kommer.
Store boligområder på Lade/Leangen og Ranheim er allerede under bygging og dette vil gjøre at denne delen av Trondheim stadig vil bli enda mer attraktiv for å bo og arbeide

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5001
Gårdsnr: 15
Bruksnr: 23