Fleksibelt kombinasjonsbygg med 4 porter på bakkeplan og 2 med lasterampe

Type lokale

Kombinasjonslokaler

Areal

Fasiliteter

Garasje/p-plass, bredbåndstilknytning, kjøreport

Kort om eiendommen

Bygningen har tidligere vært benyttet som produksjonslokale for Mesterbakeren. Ved fraflytting ble lokalene pusset opp og fremstår nå i meget godt vedlikeholdt stand.

Beliggenhet

Et av de mest attraktive områdene for næringsvirksomhet i Trondheim. Denne delen av Østre Rosten består av både små og store kombinasjonsbygg oppført på 1980-tallet med en blanding av kontor- og
lagerarealer som brukes av mindre bedrifter innenfor ulike håndverksgrener, proffsalg, dekk m.v. Videre har Østre Rosten utviklet seg til et logistikkknutepunkt for de største aktørene (COOP, REMA Maske m.flere.)

Lengre nord langs Østre Rosten og i Ivar Lykkes veg dominerer de store handelsbyggene med City Syd, TillerTorget, StorM-senteret m.fl. Syd for eiendommen er det etablert en større sammenhengende bebyggelse til Sandmoen/Torgård med store engroslager for bla. Rema, Coop, Norgesgruppen, Maske mv.

Infrastrukturen til området er vesentlig utbedret i løpet av de senere år, med nye forbindelser og av/påkjøringsmuligheter mot 4-felts E6 like ved eiendommen.

Innhold

Fleksible kombinasjonslokaler med store lager-/ produksjonsareal med ulik takhøyde, mesaninlager og tilhørende administrasjonslokaler.

1. etasje
Ca. 1.900 kvm. lager/-produksjonslokaler med ulike takhøyder
4 porter med ulike mål på bakkeplan
2 porter med rampe
ca. 271 kvm. administrasjonslokaler med kontorer, spiserom, garderober og tekniske rom

2. etasje
ca. 487 kvm. lagerareal på Mesanin
ca. 271 kvm. Administrasjonslokaler med kontor, kjøkken, møterom

Standard

Lokalene fremstår som meget godt vedlikeholdt.

Parkering

Fri parkering rundt bygget

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5001
Gårdsnr: 323
Bruksnr: 1225