ALO – Nytt kontorbygg på Sluppen med bl.a treningsfasiliteter og restaurant. Ledig toppetasje!

Type lokale

Kontorbygg

Areal

650 m²

Etasje

7.

Overtakelse

Q1 2023

Beskrivelse

Bygget inneholder 7 fleksible etasjer. Det er innendørs sykkelparkering, treningsrom, garderober med håndkleservice og en flott personalrestaurant. Det vil også komme restaurant og utadrettet virksomhet i 1. etg. Etasjeplanene er ca. 1700 kvm, og et atrium sikrer lyse og attraktive arbeidsplasser. Bygget er fleksibelt ift. oppdeling av arealer og innredning med åpent landskap, cellekontor, teamkontorer, møterom og sosiale soner. 

Lokalene kan tilpasses leietakers behov.

7. etg. ca. 650 m2 ledig.

Bærekraft/Miljø

Kjeldsberg ble etablert i 1856 og deres mantra er; «Det viktigste er ikke å ta vare på asken, men å bevare ilden. Skal vi fortsatt bevare ilden er det svært viktig at vi tenker på bærekraft og gjenbruk i alt vi gjør.»

Alo vil være det første kontorbygget i Norge som er dobbeltsertifisert med miljøstandardene Well Platinum og BREEAM Outstanding. Well og BREEAM er verdens to ledende standarder for sertifisering av bygg for bærekraft og helse.

«Det er mer fornuftig å gjenbruke Sluppen til å skape en grønn og bærekraftig bydel – enn å bygge på matjord.»

Beliggenhet

Sluppen transformeres til en levende og grønn bydel. I Alo får du Lager11, Grip Klatring, Café Aksen, Austmann og Smidalen som nærmeste nabo. Sluppen gjøres mer tilgjengelig med nye metrostasjoner, gang- og sykkelveger og Nydalsbrua.

Sluppen ligger midt i Trondheim. Herfra kommer man seg lett både inn og ut av byen, med buss, sykkel og bil.

• Midt i Trondheim
• Midt i det faglige og sosiale fellesskap
• Midt i det gode liv på Sluppen med umiddelbar nærhet til Café Aksen, Lager11 Street Food & Scene, Grip Klatring og Austmann Bryggeri & TapRoom.

Få minutters gange fra Alo ligger Metrobusstasjoner som tar deg direkte til og fra Midtbyen på under 10 minutter.

Gang- og sykkelveier er i stadig forbedring, og du kommer deg til Midtbyen eller Nedre Elvehavn på 10 minutter med sykkel. På Sluppen er det mulig å låne både Bysykkel og elsparkesykkel.

Med bil kunne det knapt vært enklere å komme seg nord/øst og sør med E6 til og fra Sluppen. Med åpning av Nydalsbrua blir også veien vest mot Byåsen mer tilgjengelig.