Eiendomsbarometeret 2024

Hvert år gjennomfører NEMEET merkevarundersøkelsen Eiendomsbarometeret.

Undersøkelsen, som tar for seg aktørene i næringseiendomsbransjen, fikk i år mer enn 1.450 personer som jobber i eller nær eiendomsbransjen til å dele sine synspunkter om de ledende selskapene som jobber med næringseiendom i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Les saken i Estate: https://www.estatenyheter.no/her-er-meglerne-med-best-merkevare/418274

– I en tid hvor bransjen er utfordret av blant annet høye renter og problematiske rammevilkår, forventer vi å se dette også i merkevaretallene. Når ting generelt er vanskelig, så blir vi gjerne litt mindre fornøyd med alt og alle. Overraskende nok er snittscorene for alle selskapene vi måler høyere enn noen gang, og det er flere selskaper som gjør sin beste måling noen sinne, sier Morten Olaisen, daglig leder i NEMEET som står bak målingen.

En stor takk til våre kunder, samarbeidspartnere og andre som nok en gang har stemt oss fram som megler/rådgiver med sterkest merkevare i Trondheim.
Det er ekstra stas å vinne denne kåringen i et marked som vi har hatt hittil i 2024. Det må legges inn en ekstra innsats, og det er hyggelig at det blir lagt merke til!

Ønsker du å lese hele rapporten: Ta kontakt med Morten Olaisen, Neemeet: mo@nemeet.com