Norion sikret seg rammeavtale med Statsbygg

Norion Næringsmegling har i skarp konkurranse sikret seg en rammeavtale med Statsbyggfor eiendomsmeglertjenester.

 Vi synes selvfølgelig det er stor stas at Statsbygg valgte oss, sier daglig leder av Norion Næringsmegling, Knut Efskin. Næringsmeglerforetaket har sikret seg rammeavtalen med Statsbygg for eiendomsmeglertjenester for Midt-Norge. I konkurransegrunnlaget opplyste Statsbygg at de ønsket å knytte til seg meglere med stor kapasitet og utstrakt erfaring med salg av næringseiendom. Norion Næringsmegling vant oppdraget i skarp konkurranse med andre regionale meglerforetak. 
– Det betyr at når Statsbygg skal selge, leie ut eller trenger noen til å sparre med i forhold til hva de skal gjøre med eiendommene sine, så er det oss de kommer til, sier Efskin. 

Statsbygg er en av landets største eiendomsaktører. Det statseide selskapet har tilsammen 2207 bygninger i inn- og utland. Eiendomsmassen består av høgskoler, tinghus, fengsler, kulturbygg, veg- og trafikkstasjoner og andre formålsbygg. 

95 av byggene ligger i Midt-Norge. Blant eiendommene i Midt-Norge er for eksempel NTNU-eiendommene, flere trafikkstasjoner, samt en rekke tinghus. Rammeavtalene gjelder de til enhver tid eide bygg som forvaltes, driftes og vedlikeholdes av Statsbygg i Midt-Norge. Avtaleperioden er på to år med mulighet for inntil to forlengelser på ett år. Oppstart vil være høsten 2018.  

– Dette er et oppdrag vi gleder oss til å komme i gang med. Statsbygg er en svært seriøs og dyktig huseier med flere gode eiendommer i porteføljen, sier Efskin. 

Tilbake til Nyheter