Kåret til Trondheims dyktigste bransjeaktør og høyest rangerte næringsmegler

Norion Næringsmegling kommer svært godt ut av landets største rangering av selskaper i eiendomsbransjen. 

Eiendomsbarometeret er en årlig undersøkelse hvor NE Meet blant annet spør de som jobber i eiendomsbransjen om hvilke selskaper de mener er dyktigst og har den sterkeste merkevaren. Undersøkelsen går bredt ut og spør alt fra eiendomsbesittere til forvaltere, utviklere, rådgivere og meglere. Norion Næringsmegling kommer svært godt ut av undersøkelsen og ble rangert som den dyktigste bransjeaktøren og høyest rangerte næringsmegleren i Trondheim. – Vi synes det er en stor ære å komme godt ut i en slik undersøkelse. De som spørres er et bredt sammensatt utvalg, og at de samlet sett vurderer oss som den dyktigste bransjeaktøren i Trondheim setter vi stor pris på, sier daglig leder i Norion Næringsmegling, Knut Efskin. 

Trygghet og tyngde
Norion Næringsmegling fikk en totalscore på 69 poeng, noe som er sterkt også i nasjonal sammenheng. Akershus Eiendom, selskapet som ble kåret til landets dyktigste næringsmegler, fikk 72,8 poeng. Norion legger seg altså hakk i hæl. – Jeg tror noe av årsaken til at vi kommer bra ut har å gjøre med fartstid. Samlet har medarbeiderne 182 års erfaring. Det gir oss trygghet og tyngde i gjennomføringen av oppdragene. Det håper og tror jeg at også kundene våre merker, sier Efskin. I tillegg til å bli rangert som den dyktigste bransjeaktøren i Trondheim, ble Norion også rangert som den fjerde sterkeste merkevaren i Trondheim, bare slått av noen av byens største eiendomsselskaper. 

Disse kom ut på topp
Det var ikke bare Norion Næringsmegling som gjorde det godt. På topp i årets Eiendomsbarometer for Trondheim kom Koteng Eiendom med en score på nesten 72 poeng. Det plasserer eiendomsselskapet helt i norgestoppen. E.C. Dahls Eiendom og Reitan Eiendom kommer hakk i hæl, før altså Norion kommer på fjerde med 69 poeng.

Tilbake til Nyheter