Vil bidra til økt åpenhet i trondheimsmarkedet

Tillit skapes gjennom åpenhet og god informasjonsflyt. Norion Næringsmegling ønsker derfor å bidra til økt åpenhet om hva som rører seg i det regionale eiendomsmarkedet.

Alle velfungerende markeder er åpne markeder hvor tilgangen på informasjon er god. Vi ønsker derfor å gjøre det vi kan for at informasjonen om det som rører seg i det regionale salgs- og utleiemarkedet skal være så god og korrekt som mulig, sier daglig leder i Norion, Knut Efskin.

Norion vil derfor fremover publisere relevante og nytting informasjon om utviklingen i det Midt-Norske eiendomsmarkedet. Dette kan være artikler om utviklingen i leiemarkedet, hva som rører seg i transaksjonsmarkedet, men også nybyggprosjekter og nye trender. Artiklene vil jevnlig bli sendt ut i et eget nyhetsbrev. Vi planlegger også å komme ut med egne markedsrapporter to ganger i året.

– Vi kjenner det regionale eiendomsmarkedet godt og vil fremover dele mer av den kunnskapen vi har. Dette gjør vi fordi vi tror det er viktig å dele kompetanse, men også fordi dette på sikt kan bidra til økt tillit til eiendomsmarkedet i regionen. Etterhvert kan det kanskje føre til at flere får øynene opp for de mulighetene som Trondheim og Midt-Norge har å by på. Det vil kunne gi et mer dynamisk og spennende marked, noe som er bra for alle, sier Efskin.

Vi håper derfor at dere setter pris på informasjonen fra oss. Dersom dere har innspill eller spørsmål er det bare å ta kontakt!

Skaff deg oversikt – snakk med oss!

Tilbake til Nyheter